Om os

FIREprotect.dk målsætning er, at være samarbejds- og sparringspartner af præaccepteret løsninger iht. gældende bygningsreglement, med dokumenteret produkter til passiv brandsikring af installationer og gennemføringer iht.

EN1366-3 & -4 og DS428/EN1366-1, samt andre opgaver der relaterer til vores produktsortiment.

FIREprotect.dk tilbyder et landsdækkende distributørnet indenfor tilknyttede fagområder, hvor man sammen med forhandlerne sikrer nærhed, service og leveringsikkerhed, FIREprotect.dk vil bl.a. tilbyde kurser i brandtætning af installationsgennemføringer, disse kurser er af 2-3 timers varighed, hvor deltagerne vil opnå basal viden om brandtætning og afholdes der hvor du måtte ønske det og afsluttes altid med udstedelse af certifikat, som dokumentation på gennemført kursus i produkter fra FIREprotect.dk, ligeledes er teknisk hjælp i mere projekt relateret sammenhæng også en naturlig del af vor ydelse.

Ovennævnte visioner nås med baggrund i vores mangeårige erfaring og i særdelshed i tæt samarbejde med vores etableret forhandlernet der består af over 20 salgsbutikker fordelt over hele Danmark og vores internationale partnere  FSI og KNAUF som hver især er specialister indenfor deres felt.

FIREprotect.dk har domicil i Danmark hvor vi råder over 1.200 m² lagerfaciliteter, hvor vores logistik sørger for leveringer dag til dag i Danmark. Vi har derudover et uddannelsescenter i Vallensbæk.

Over 20 salgsbutikker

FSI og KNAUF brandprodukter er tilgængelig i over 20 salgsbutikker via vores professionelle forhandlere i Danmark.

KNUAF INSULATION

Mere end 40 års erfaring indenfor isolering, og er én af de hurtigst voksende og mest respekteret navn i isolering på verdensplan. 

27 fabrikker i 15 lande med +5500 ansatte i 40 lande og en omsætning over 2 milliarder EURO

Løbende rådgivning

Vi hjælper dig med brandteknisk rådgivning før og under projektet med præaccepterede løsninger iht. gældende bygningsreglement. 

FIREprotect.dk er din garanti for levering af dokumenteret FSI og KNAUF brandprodukter.

FSI Limited

Én af de største producenter af brandlukningsprodukter i Europa, hvor man over de sidste 20 år har opbygget et team med stor teknisk viden og knowhow. 

Komplet sortiment

I tæt samarbejde med vores partnere FSI og KNAUF kan vi tilbyde det danske marked et komplet sortiment af dokumenteret produkter til passiv brandsikring af teknisk installationer iht. EN1366-3 & -4, samt ventilation iht. EN1366-1 / DS428.

Uddanelsescenter

I Vallensbæk tilbyder vi i samarbejde med vore grossister løbende seminarer, hvor deltageren får undervisning i basal viden om brandtætning af installationsgennemføringer, samt lovgivningen.

fireprotect_edited.png

Telefon: +45 41234700