Om os

FIREprotect.dk's ambition er at tilbyde et landsdækkende distributørnet indenfor tilknyttede fagområder, hvor man sammen med grossisterne sikrer nærhed, service og leveringsikkerhed, FIREprotec.dk vil bla. tilbyde kurser i brandtætning af installationsgennemføringer, disse kurser er af 2-3 timers varighed, hvor deltagerne vil opnå basal viden om brandtætning og afholdes der hvor du måtte ønske det og afsluttes altid med udstedelse af certifikat, som dokumentation på gennemført kursus i produkter fra FIREprotect.dk, ligeledes er teknisk hjælp i mere projekt relateret sammenhæng også en naturlig del af vor ydelse.
FIREprotect.dk målsætning er, at være samarbejds- og sparringspartner i løsning af opgaver, omkring passiv brandsikring af installationer og gennemføringer, samt andre opgaver der relaterer til firmaet brandsikrings produktsortiment.
Ovennævnte visioner nås med baggrund i vores mangeårige erfaring og i særdelshed i tæt samarbejde med vores internationale partnere NullifireFSI, KNAUF og PAROC som hver især er specialister indenfor deres felt.
FIREprotect.dk har domicil i Sommersted hvor vi råder over 1.200 m² lagerfaciliteter, hvor vores logistik sørger for leveringer dag til dag i Danmark. Vi har derudover et uddannelsescenter i Vallensbæk.

FIREprotect.dk ApS - Industrivej 8 - 6560 Sommersted - Tlf. +45 4123 4700 - info@fireprotect.dk - cvr. 37507741

Uddannelsescenter - Vallensbækvej 44 - 2625 Vallensbæk