Om os

FIREprotect.dk ambition er at tilbyde et landsdækkende distributørnet indenfor tilknyttede fagområder, hvor man sammen med forhandlerne sikrer nærhed, service og leveringsikkerhed, FIREprotect.dk vil bl.a. tilbyde kurser i brandtætning af installationsgennemføringer, disse kurser er af 2-3 timers varighed, hvor deltagerne vil opnå basal viden om brandtætning og afholdes der hvor du måtte ønske det og afsluttes altid med udstedelse af certifikat, som dokumentation på gennemført kursus i produkter fra FIREprotect.dk, ligeledes er teknisk hjælp i mere projekt relateret sammenhæng også en naturlig del af vor ydelse.
FIREprotect.dk målsætning er, at være samarbejds- og sparringspartner i løsning af opgaver, omkring passiv brandsikring af installationer og gennemføringer, samt andre opgaver der relaterer til firmaet brandsikrings produktsortiment.
Ovennævnte visioner nås med baggrund i vores mangeårige erfaring og i særdelshed i tæt samarbejde med vores internationale partnere NullifireFSI, og KNAUF som hver især er specialister indenfor deres felt.
FIREprotect.dk har domicil i Sommersted hvor vi råder over 1.200 m² lagerfaciliteter, hvor vores logistik sørger for leveringer dag til dag i Danmark. Vi har derudover et uddannelsescenter i Vallensbæk.
knauf_insulation_1.jpg